![]() |
|
![]() |
|
DUALARIN HEPSINI TOPLAYAN DUA |
Post Reply ![]() |
Author | |
ozgur ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Aralık 18 2006 Status: Offline Points: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: Aralık 18 2006 at 07:50 |
Ebû Ümâme'den (Radıyallahu Anh) yapılan rivayetde şöyle anlatmıştır: "Resûlüllah Sallallahu Aleyhi ve Sellem, öyle çok duâ yaptı ki, ondan hiç bir şey ezberlenemedi. Ben: Yâ Resûlellah! Öyle çok duâ ettin ki, ondan hiç bir şey ezberleyeme-dik, dedim. Bunun üzerine: Bunların hepsini toplayan duayı size söyleyeyim mi? Şöyle söylersin dedi: "Allahümme innî es'elüke min hayrın mâ se'eleke minhu nebiyyuke muhammedin (salallahu aleyhi ve sellem) ve ne'ûzü bıke min şerri mesteâzeke minhu nebbiyuke muhammedin (sallallahu aleyhi ve sellem) ve ente'l müsteânü ve aleyke'l-belâğu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh." "Allah'ım! Senin peygamberin Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem hayır olarak Senden neyi istedi se ben onu Senden isterim. Hangi kötülükten de Senin peygamberin Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem Sana sığınmışsa, biz de ondan Sana sığınırız. Sen yardım istenensin ve dilekler kendisine ulaştırılansın. Allah'dan başka kuvvet ve kudret sahibi yoktur." Tirmizî. (Tirmizî demiştir ki, bu hasen garip hadistir.) Edited by ozgur - Aralık 18 2006 at 07:54 |
|
![]() |
|
ADMİN ![]() Yönetici ![]() suskun.. Joined: Ağustos 23 2006 Location: Istanbul Status: Offline Points: 777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah razı olsun paylaşımın için...
|
|
|
|
![]() |
|
mhmt ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Nisan 01 2007 Status: Offline Points: 2 |
allah razı olsun daim yar va yardımcımız olsun inşallah
|
|
Bakıp seni gören aşık
Başka cemali neylesin?Dostluğuna eren sadık, Başka visali neylesin? |
|
![]() |
|
kerbela ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Mart 22 2007 Location: İstanbul Status: Offline Points: 28 |
ALLAH razı olsun güzel bir hadisi şerif
|
|
ya ben daha yeniüye olduğum için tm olarka anlamiyorum burda yazlılanları allah rızası için bana yardımcı olurmusunuz
|
|
![]() |
|
bensu ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: Nisan 22 2007 Location: Ankara Status: Offline Points: 204 |
allah arzı olsun emegine saglık.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
gulsum ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Mayıs 07 2007 Status: Offline Points: 1 |
cok guzel bi dua
![]() |
|
![]() |
|
günay ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Ağustos 31 2007 Location: Antalya Status: Offline Points: 13 |
evet allah bizleri hidayetten ayırmasın cumanız mübarek olsun
|
|
sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı içinde sindirmektir.
|
|
![]() |
|
merve uran ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: Mayıs 24 2007 Location: İstanbul Status: Offline Points: 225 |
allah razı olsun cok güzel bi dua
|
|
hostur bana senden gelen ya gonca gül yahut diken ya hila'at_ü yahut diken NARINDA HOS NURUNDA HOS
|
|
![]() |
|
agla-gözlerim ![]() Üye ![]() Joined: Eylül 03 2007 Location: Giresun Status: Offline Points: 88 |
Allah razı olsun... Duaları bolca kabul olanlardan oluruz inşallah... Allah duaları geri çevrilenlerden eylemesin...
|
|
Ya islamda erirsin
Ya inkarda çürürsün Yol mezarda bitmiyor Girdiğinde görürsün |
|
![]() |
|
deryadadamla ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Eylül 13 2007 Location: Çorum Status: Offline Points: 2 |
yaa böle duaları artırabilirseniz çok sevinirim çok güzel yaa ALLAH razı olsun...
|
|
ALLAH yardımcımız olsun...
|
|
![]() |
|
ugur ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Ocak 07 2008 Location: Adana Status: Offline Points: 3 |
ALLAH c.c razı olsun kardeşim.
|
|
sahabe
|
|
![]() |
|
takoaksa ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: Şubat 01 2008 Status: Offline Points: 111 |
Allah bu duaların hedeflerine ve isteklerine ulaştırsın...AMİNN
|
|
www.fethullahgulenhocaefendi.tr.cx
|
|
![]() |
|
hayriye. ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Mart 17 2008 Status: Offline Points: 43 |
|
|
AHHH EFENDİM BİRBİLSEN HALİMİ
ESİR ALMIS BU NEFSİM BEDENİMİ |
|
![]() |
|
MEHMETCETC ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Şubat 03 2008 Location: Kocaeli Status: Offline Points: 4 |
"Allahümme innî es'elüke min hayrın mâ se'eleke minhu nebiyyuke muhammedin (salallahu aleyhi ve sellem) ve ne'ûzü bıke min şerri mesteâzeke minhu nebbiyuke muhammedin (sallallahu aleyhi ve sellem) ve ente'l müsteânü ve aleyke'l-belâğu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh." |
|
![]() |
|
*NiSa* ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Mayıs 12 2008 Location: Ankara Status: Offline Points: 10 |
Hak teala razı olsun,emeğinize sağlık...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
cendas ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Ağustos 21 2008 Status: Offline Points: 1 |
ALLAH RAZI OLSUNN
|
|
![]() |
|
*yagmur* ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Eylül 25 2008 Location: Ankara Status: Offline Points: 13 |
ALLAH razı olsun sonsuz tskler |
|
![]() |
|
İsmailAtız ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Ocak 18 2009 Location: İstanbul Status: Offline Points: 20 |
Allah Razı Olsun Kardesim :)
|
|
Eşhedu enla ilahe illallah ve eşhedu enne muhammeden resulullah ve eşhedu enne Aliyyün veliyullah...
|
|
![]() |
|
melike_ ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Mart 08 2009 Location: Adana Status: Offline Points: 1 |
allah razı olsun
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |