![]() |
|
![]() |
|
Sakalı Şerif |
Post Reply ![]() |
Author | |
macit ![]() Yönetici ![]() Joined: Ağustos 07 2006 Status: Offline Points: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: Kasım 12 2006 at 00:22 |
![]() |
|
![]() |
|
ŞENEL ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Şubat 01 2007 Location: Kayseri Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KURBAN OLAYIM HER TELİNE
|
|
şenel
|
|
![]() |
|
cansuyum ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Şubat 22 2007 Location: Bursa Status: Offline Points: 30 |
bu resme bakınca içimden bişeyler kopuyor.Ellerine sağlık Allah razı olsun
|
|
![]() |
|
ADMİN ![]() Yönetici ![]() suskun.. Joined: Ağustos 23 2006 Location: Istanbul Status: Offline Points: 777 |
bizim bir hoca vardı.RAHMAN razı olsun ondan sınıfa efendimizin sakalı şerifini getirip bize göstermişti.o kadar güzel ki buraya ne kadar şey yazsam az gelir.sende bu resmi buraya yayınladığın için RAHMAN senden de razı olsun kardeşim.eline ve emeğine sağlık.. |
|
|
|
![]() |
|
guven.akbas ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: Ocak 31 2007 Location: Zonguldak Status: Offline Points: 139 |
ne haddimize yorum yapmak allah razı olsun kardeş
|
|
DUAYA MUHTAÇ BIR KUL
|
|
![]() |
|
kerbela ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Mart 22 2007 Location: İstanbul Status: Offline Points: 28 |
ALLAH ve RAHMAN razı olsun senden tşk ederiz çok güzel yapmışsın ellerine sağlık ve verdiğin emekler inşallah hiç boşuna gitmezz |
|
ya ben daha yeniüye olduğum için tm olarka anlamiyorum burda yazlılanları allah rızası için bana yardımcı olurmusunuz
|
|
![]() |
|
NURUMUZ ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Nisan 26 2007 Status: Offline Points: 6 |
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ BIZLE PAYLASTIGIN ICIN
|
|
ne olursa olsun şu dünyada yaşamaya değer
|
|
![]() |
|
efemburda ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Nisan 27 2007 Status: Offline Points: 2 |
![]() |
|
![]() |
|
efemburda ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Nisan 27 2007 Status: Offline Points: 2 |
![]() |
|
![]() |
|
ülkü ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Nisan 26 2013 Location: şanlıurfa Status: Offline Points: 2 |
ALLAHIM BİZ SENİ PEYGAMBERLERİMİZİ GÖRMEMDEN SEWDİK DEAM EDECEĞİZ AHİRETE BİLE SEN TÜM İNSANLARA YARDIM EYLE BİZİ CENNETİNDEN MAHRUM ETME
|
(Hz MUHAMMED)SENİ GÖRMEDEN SEVDİK
|
|
![]() |
|
ülkü ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Nisan 26 2013 Location: şanlıurfa Status: Offline Points: 2 |
BİZİM YORUM YAZMAMIZA GEREK YOK ALLAHIM SEN İLAHİLERİN İLAHİSİ SENİ EDEBİ OLARAK SEVİYORUZ AHİRETE BİLE SEWECEĞİZ
![]() |
|
(Hz MUHAMMED)SENİ GÖRMEDEN SEVDİK
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |