![]() |
|
![]() |
|
|
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
rojin ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Aralık 25 2010 Location: CİZRE Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GERÇEKTEN ÇOK BEGENDİM
|
|
![]() |
|
günsu ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Mart 28 2011 Location: karaman Status: Offline Points: 1 |
onunla heycandan konşamaz, sevimçten bayılırdım |
|
günsu @ e b f
|
|
![]() |
|
muratsa01 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Haziran 23 2012 Location: adana Status: Offline Points: 1 |
mubarek efendimiz gelse kendimi şanslı hissederdim yani ne bilim okadar sevinirdimki allahım dan tek bir dilegim var şu fani dünyada oda peygamber efendimizi görmek canlı veya rüyada yada umrede tabiki görmek kendi evinde efendimizi agırlamak bu çok farklı bişey yatar kalkar allahıma dua ederdim la ilahe illallah muhammedun abduhu ve resuluhu ayaklarına kapanırdım yüce peygamberimizin allah dualarımızı kabul etsin inşallah bu mertebeye layık oluruz allahın izniyle herkeze hayırlı cumalar diliyorum
|
|
![]() |
|
cinqan ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Haziran 06 2013 Location: İstanbul Status: Offline Points: 1 |
yüreğinize sağlık çok güzel
![]() |
|
Ali Osman ßozkurt..
|
|
![]() |
|
ebubekir222 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Haziran 18 2013 Location: Çanakkale Status: Offline Points: 1 |
hiçbir şey söyleyemezdim dilim tutulurdu kalırdım ortada inşallah ALLAH ım cümlemize onu görmeyi nasip eder
![]() |
|
La İlahe İllallah Muhammedün Resulullah
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |