![]() |
|
![]() |
|
peygamber efendimizin uyumadan önce ettiğ |
Post Reply ![]() |
Author | |
servet ![]() Yönetici ![]() Joined: Nisan 23 2007 Location: Van Status: Offline Points: 1066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: Temmuz 24 2007 at 21:19 |
Bismillâhirrahmânirrâhîm
Resulullah (s.a.v) söyle buyurdu: Rabbini zikredenle zikretmeyenin benzeri, diri ile ölünün benzeridir. (Buhari) "LA İLAHE İLLALLAH" "Bir kere huşû içinde okunduğunda, defterden 4000 büyük günahı sildirir. Okuyan kişiyi 4000 derece yükseltir. (Terazinin bir tarafına Kelime-i Tevhid konulup diğer tarafına Yaratılmış herşey konulduğunda dahi Kelime-i Tevhid ağır gelecek ve onu tartamayacaktır.) Bu kampanyamıza katılmak için, okuduğunuz Kelime-i Tevhid sayısını ekleyiniz. Okuma niyetinde olduğunuzu okuduktan sonra ekleyiniz... __________________ ![]() MEVLAM HEPİNİZİN DUASINI KABUL ETSİN AMİN Bİ MÜSLÜMANIN FAZLA ZAMANINI ALMAZ HEPİNİZİN KATILMASINI İSTİYORUM okunan 400.000 |
|
Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan Azrailin kastı canadır inan Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan GaRiPYoLcU |
|
![]() |
|
servet ![]() Yönetici ![]() Joined: Nisan 23 2007 Location: Van Status: Offline Points: 1066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peygamber sallalahu aleyhi ve sellem Efendimiz,uyumak istediği zaman sağ yanını üzerine yatar, sağ elini sağ yanağının altına koyar,sonrada şöyle dua ederdi;
"ALLAHIM!KENDİMİ SANA TESLİM ETTİM.İŞİMİ SANA HAVALE ETTİM YÜZÜMÜ SANA ÇEVİRDİM.RIZANI İSTEYEREK VE AZABINDAN KORKARAK SIRTIMI SANA DAYADIM.SANA SIĞINDIM SANA KARŞI YİNE SEN'DEN BAŞKA SIĞINAK YOKTUR.İNDİRDİĞİN KİTABA VE GÖNDERDİĞİN PEYGAMBER'E İNANDIM" peygamber sallalahu aleyhi ve sellem Efendimiz,sahabeden birine şöyle demişti: "EĞER BU DUAYI YAPIP YATTIĞIN GECE ÖLÜRSEN,İMAN ÜZERE ÖLÜRSÜN.BUNLAR YATMADAN ÖNCEKİ SON SÖZLERİN OLSUN" Rabbim hepimize imanlı ölüm nasip etsin... |
|
Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan Azrailin kastı canadır inan Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan GaRiPYoLcU |
|
![]() |
|
holey ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Temmuz 21 2007 Location: İstanbul Status: Offline Points: 2 |
allah razı olsun kardeş paylaşım için teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
ÇİÇEK ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Aralık 21 2007 Location: Kayseri Status: Offline Points: 15 |
ALAH RAZIOLSUN.BU SİTEYİ DÜN KEŞFETTİM ODA RÜYAM SAYESİNDE DİNİ ÇOK GÜZEL RÜYALAR GÖRDÜM AMA YORUMLAYAMADIM ÇÜNKÜ DİN BİLGİM EKSİKTİ.BUSİTEYİ ÖYLELİKLE BULDUM BUGÜN ÜYE OLDUM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.SAYGILARIMLA BUSİTEDEKİ HER OKUDUGUM YAZI İÇİN AGLADIM.
|
|
![]() |
|
felicita ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Aralık 09 2007 Location: Adana Status: Offline Points: 5 |
ALLAH RAZII OLSUN
|
|
![]() |
|
@fatih@ ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Temmuz 16 2008 Location: Antalya Status: Offline Points: 18 |
ALLAH RAZI OLSUN
|
|
![]() |
|
esra06 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Temmuz 05 2008 Status: Offline Points: 1 |
Allah razi olsun
|
|
![]() |
|
maksoy83 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Temmuz 19 2008 Location: Sinop Status: Offline Points: 13 |
allah razi olsun
|
|
mus57
|
|
![]() |
|
Burakbey ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Temmuz 21 2008 Location: Mardin Status: Offline Points: 1 |
arkadşlar hepinizden allah razı olsun çok güzel bir konu açmışsınız
|
|
ALLAH BÜYÜN MÜSLÜMANLAR ACİL ŞİFA VE MUTLULUK VERSİN'
|
|
![]() |
|
maksoy83 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Temmuz 19 2008 Location: Sinop Status: Offline Points: 13 |
kardes allah razi olsun. |
|
mus57
|
|
![]() |
|
zehra_1989 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Temmuz 24 2008 Location: Denizli Status: Offline Points: 4 |
mevlamız tüm müslüman ümmetnden razı olsun peygamber efendmzin sancağı altında toplanmayı nasip eylesinn! amin!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
SAKIN TERKİ EDEPTEN KÖY-İ MAHBUBU HÜDADIR BU NAZARGAHI İLAHİDİR MAKAMI MUSTAFADIR BU!!!!!!
|
|
![]() |
|
İsmailAtız ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Ocak 18 2009 Location: İstanbul Status: Offline Points: 20 |
Allah Razı Olsun Kardesim...
|
|
Eşhedu enla ilahe illallah ve eşhedu enne muhammeden resulullah ve eşhedu enne Aliyyün veliyullah...
|
|
![]() |
|
maşallah ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Ağustos 08 2009 Location: Kahramanmaraş Status: Offline Points: 6 |
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN |
|
MÜSLÜMAN KENDİNDEN EMİN OLUNANDIR
|
|
![]() |
|
maşallah ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Ağustos 08 2009 Location: Kahramanmaraş Status: Offline Points: 6 |
|
|
MÜSLÜMAN KENDİNDEN EMİN OLUNANDIR
|
|
![]() |
|
water ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Ocak 26 2010 Location: İzmir Status: Offline Points: 9 |
ya arkadaşlar eskiden kayıt olduysanız girdiğiniz bölümlere bir daha bakın ben yeni kayıt oldum ama bakıyorum hepinizin bilgisayarı kapalı soracağım soruları soramıyorum bilgisayarlarınızı açın
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |