|
|||||
Aktif Konular Üye Listesi Arama |
| SİZDEN GELENLER | |
Konu: günün ayeti günün duası günün sözü günün hadisi |
|
| Yazar | Mesaj |
|
kaptan
Yönetici
kardeşlik dostluk iyilik ibadet Kayıt Tarihi: Mayıs 18 2007 Konum: Karabük Gönderilenler: 1644
|
![]() Konu: günün ayeti günün duası günün sözü günün hadisiGönderim Zamanı: Ağustos 23 2007 Saat 19:47 |
|
Günün Ayeti Göklerde ve yerde kimler varsa O'na aittir. O'nun huzurunda bulunanlar,
O'na ibadet hususunda kibirlenmezler ve yorulmazlar. Enbiya Suresi: 19 Günün Hadisi " ALLAH (c.c.) bir kulu severse, onu çeşitli denemelere tabi tutar." Hz. Muhammed (s.a.v.) Günün Sözü Ey özden, içten haberi olmıyan, dış görünüşe aldanan, madde ile gurura kapılan, aklını başına al. Senin ruhunda, gönlünün içinde bir dost var: Duygu, senin teninin özüdür, duygunun özü ise, senin canındır. Fakat, tenden, duygudan ve candan, öteye geçersen her şeyin yalnız O' olduğunu anlarsın. Hz. Mevlâna Celaleddin-i Rumî (k.s.) Günün Duası Allah'ım, bize razı olduğun şeyleri yapmayı nasip et. Sana olan ibadetlerimiz ile bizleri diri eyle. Rabbim duamı reddetme, beni kendi güç ve kuvvetime terk etme, acizliğime merhamet et. Fakirlik ve perişanlığıma acı, bize layık olduğumuz şekilde muamele etme. Yüzümüzü Senden başkasına secde etmekten koruduğun gibi, ellerimizi de Senden başkasına açmaktan koru. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim. Âmîn... Âmîn... Âmîn... |
|
|
RABBİM BÜTÜN KARDEŞLERİMİZ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN DOGRU YOLU BULMAYI NASİP ETSİN AMİN . . .
|
|
|
|
|
merve uran
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: Ağustos 23 2007 Saat 20:30 |
|
allah razı olsun kaptan kardes senin yazdıgın hadis benim cok hosuma gidiyor insanlar basına bişey geldimi hemen isyan ediyo bizde ediyoruz bazen ama allah sevdigi kuluna dert verirmiş bakalım kulum beni ne kadar seviyo diye onu denemeye tabi tutarmıs allaha emanet olun
|
|
|
hostur bana senden gelen ya gonca gül yahut diken ya hila'at_ü yahut diken NARINDA HOS NURUNDA HOS
|
|
|
|
|
merve uran
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: Ağustos 23 2007 Saat 20:30 |
|
amin ecmain...
|
|
|
hostur bana senden gelen ya gonca gül yahut diken ya hila'at_ü yahut diken NARINDA HOS NURUNDA HOS
|
|
|
|
|
kaptan
Yönetici
kardeşlik dostluk iyilik ibadet Kayıt Tarihi: Mayıs 18 2007 Konum: Karabük Gönderilenler: 1644
|
![]() Gönderim Zamanı: Ağustos 23 2007 Saat 21:05 |
|
evet haklısın bu konuda hepimiz bir sınavdan geçiyoruz isyan etmemeliyiz |
|
|
RABBİM BÜTÜN KARDEŞLERİMİZ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN DOGRU YOLU BULMAYI NASİP ETSİN AMİN . . .
|
|
|
|
|
kaptan
Yönetici
|
![]() Gönderim Zamanı: Ağustos 23 2007 Saat 21:07 |
|
ne güzel yazdıklarımı begendire bilmek allah razı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
merve uran
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: Ağustos 23 2007 Saat 21:10 |
|
ESTAGFİRULLAH KAPTAN KARDES ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN
|
|
|
|
|
|
|
|
kaptan
Yönetici
|
![]() Gönderim Zamanı: Ağustos 23 2007 Saat 21:12 |
|
amin amin |
|
|
|
|
|
|
|
kaptan
Yönetici
|
![]() Gönderim Zamanı: Kasım 29 2008 Saat 09:25 |
|
her gün devam edecek günün ayeti günün hadisi kardeşleerim
|
|
|
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|