![]() |
|
![]() |
|
KUTSAL EMANETLERİN BAZILARI |
Post Reply ![]() |
Author | |
AFFEYLE_ALLAHIM ![]() Yönetici ![]() Joined: Ağustos 08 2006 Location: Elazığ Status: Offline Points: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: Ağustos 30 2006 at 04:56 |
EMANET-İ MUKADDESE ( ) : Topkapı Sarayında, hazine dairesinde saklanan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) Efendimize, Kabe'ye ve bazı sahabeyi kirama ait olan eşyalardır. Yavuz Sultan Selim'in 1517'de Mısır'i fethinden sonra Istanbul'a getirilmiş, bir bölümü de Islam ülkelerinden derlenmistir. Topkapı Sarayı Hirka-i Saadet Dairesi'nde korunmakta ve sergilenmektedir. Edited by AFFEYLE_ALLAHIM - Ağustos 30 2006 at 05:01 |
|
Dikkat!!!Forumda Konu Kirliliği olmaması için;ekleyeceğiniz yeni konunun forumda ilgili kategori altına eklediğinizden lütfen emin olunuz.
|
|
![]() |
|
AFFEYLE_ALLAHIM ![]() Yönetici ![]() Joined: Ağustos 08 2006 Location: Elazığ Status: Offline Points: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DEVAMI
KARDEŞLER KUSURA BAKMAYIN BAZILARI PEYGAMBER EFENDİMİZ İLE İLGİLİ DEĞİL DİYER PEYGAMBERLER ASHABLAR VS. KİŞİLERLE HAKINIZI HELAL EDİN
BEN BUNLARI YANNLIŞLIKLA DİYER MEKANLARA EKLEDİM ONLARI SİLECEM VE ONLARI BURAYA AKTARDIM
PEYGAMBER EFENDİMİZ İLE İLGİLİ KUTSAL EMANETLERİ BULUP SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM ..
ALLAHA EMANET OLUN
SELAMETLE VE DUA İLE
HAKINIZI HELAL EDİN
.....
|
|
Dikkat!!!Forumda Konu Kirliliği olmaması için;ekleyeceğiniz yeni konunun forumda ilgili kategori altına eklediğinizden lütfen emin olunuz.
|
|
![]() |
|
bensu ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: Nisan 22 2007 Location: Ankara Status: Offline Points: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya saool.emegine saglyk.
|
|
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |