![]() |
|
![]() |
|
RESİMLİ AYETLER |
Post Reply ![]() |
Page <1 34567> |
Author | |
canın incisi ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Haziran 22 2008 Location: İzmir Status: Offline Points: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allah razı olsun herkesin uyanması için iyi olmuş |
|
dün öldü bugün can çekişiyor yarın daha doğmadı
|
|
![]() |
|
servet ![]() Yönetici ![]() Joined: Nisan 23 2007 Location: Van Status: Offline Points: 1066 |
|
|
Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan Azrailin kastı canadır inan Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan GaRiPYoLcU |
|
![]() |
|
yelken2022 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Temmuz 28 2008 Location: İstanbul Status: Offline Points: 3 |
selamünaleyküm dostlar nasılsınız
gercekten günahkarız ALLAH ım yardımcımız olsun yelken2022@mynet.com mesajlarınızı beklerim |
|
yelken
|
|
![]() |
|
NURŞEN ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Aralık 10 2008 Status: Offline Points: 12 |
İBRET TABLOSU OLMUŞ DOĞRUSU .ELİNİZE SAĞLIK .A.E.O.
|
|
![]() |
|
kuslucali_61tr ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Aralık 15 2008 Location: Samsun Status: Offline Points: 3 |
|
|
sSAHADET BİR ÇAĞRIDIR,TÜM NESİLLERE VE ÇAĞLARA
KUSLUCALİ_61TR |
|
![]() |
|
super_ozge ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Ocak 06 2009 Location: İstanbul Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() |
|
Allah bizi affetsin...
|
|
![]() |
|
defne ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Ocak 08 2009 Location: Mersin Status: Offline Points: 19 |
arkadaşlara katılıyorum |
|
![]() |
|
rcpyasar ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Mart 07 2009 Location: Kırklareli Status: Offline Points: 1 |
Kardeş cok güzel bi çalışma ALLAH razı olsun.yalnız bi sorum var.ben bu slaytları nasıl kaydedip başkasına gönderecem.bi kısa yolu varsa bilgi verirseniz sevinirim.ayrıca mevlit kandiliniz şimdiden mübarek olsun |
|
![]() |
|
makifdgc ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Nisan 16 2009 Location: mardin Status: Offline Points: 1 |
bence de çok güzel paylaşmalarının devamını dilerim
|
![]() |
|
ipkclk ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Nisan 19 2009 Location: Çanakkale Status: Offline Points: 2 |
Allah razı olsun. (paylaşımın için sağol.)
|
|
![]() |
|
sm_44 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Nisan 27 2009 Location: Malatya Status: Offline Points: 1 |
|
|
BEN BENİ BIRAKTIĞIMDA,SEN BENİ BIRAKMA ALLAHIM...
|
|
![]() |
|
fanTT ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Şubat 24 2009 Location: Kastamonu Status: Offline Points: 9 |
![]() |
|
![]() |
|
servet ![]() Yönetici ![]() Joined: Nisan 23 2007 Location: Van Status: Offline Points: 1066 |
CÜMLEMİZDEN ALLAH C.C RAZI OLSUN
YARADAN A EMANETSİNİZ
SELAM DUA İLE
|
|
Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan Azrailin kastı canadır inan Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan GaRiPYoLcU |
|
![]() |
|
münevver ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Mart 21 2009 Location: Ankara Status: Offline Points: 6 |
![]() |
|
minik
|
|
![]() |
|
bengü ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: Nisan 08 2007 Location: Ankara Status: Offline Points: 430 |
ecmain olsun.selaaaamlarrr.
|
|
ZALİM GÜÇLÜ OLSADA,ÖRTÜNE DİL UZATSADA,ZAFER BİZİMDİR
|
|
![]() |
|
Kabe_aSıGı ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Haziran 17 2009 Location: İzmir Status: Offline Points: 1 |
sunumların için kardesim allah c.c senden razı olsun
![]() |
|
selamın aleykum herkese hayırlı gunler ben en cok mreak ettigim kutsal topraklarımız onunla ilgili bana resim yollayabilirmisiniz msn adresim x_35lii_x@hotmail.com mesajlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
münevver ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Mart 21 2009 Location: Ankara Status: Offline Points: 6 |
![]() |
|
![]() |
|
benide arnıza aldıgınız için teşekkür ederim herşey çok güzel kolay gelsin
|
|
minik
|
|
![]() |
|
baysun ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Haziran 19 2009 Location: Bursa Status: Offline Points: 1 |
Çok güzel hazırlamışsın kardeşim allah senden razı olsun. |
|
(senol)
|
|
![]() |
|
ümit_50 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Haziran 20 2009 Location: Nevşehir Status: Offline Points: 1 |
ALLAH RAZI OLSUN........ |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 34567> |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |