![]() |
|
![]() |
|
|
Post Reply ![]() |
Page 123 7> |
Author | |
servet ![]() Yönetici ![]() Joined: Nisan 23 2007 Location: Van Status: Offline Points: 1066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: Mayıs 18 2007 at 12:15 |
inşallah beğenirsiniz..beğenirseniz sadece yorum verseniz yeter
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan Azrailin kastı canadır inan Uyan ey gözlerim gafletten uyan Uyan uykusu çok gözlerim uyan GaRiPYoLcU |
|
![]() |
|
...SuLe... ![]() KURUCU ÜYE ![]() Joined: Nisan 02 2007 Status: Offline Points: 298 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah razı olsun kardeşim... güzel paylaşımlarının devamı duasıyla.. AEO :)
|
|
gunah KALBE islemesin
|
|
![]() |
|
bengü ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: Nisan 08 2007 Location: Ankara Status: Offline Points: 430 |
hepsi birbirinden güzel.paylaşım için teşekkürler.ALLAH razı olsun.
![]() |
|
ZALİM GÜÇLÜ OLSADA,ÖRTÜNE DİL UZATSADA,ZAFER BİZİMDİR
|
|
![]() |
|
RAVZA HAZAL ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Mayıs 12 2007 Location: Ankara Status: Offline Points: 42 |
PAYLAŞIMLARIN İÇİN TŞKLR KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN
|
|
MEZARDAKİLERİN PİŞMAN OLDUKLARI ŞEYLER İÇİN DÜNYADAKİLER BİRBİRLERİNİ YİYOR.....
|
|
![]() |
|
gonullu ![]() KURUCU ÜYE ![]() Joined: Eylül 20 2006 Status: Offline Points: 197 |
KARDE?YM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL OLMU? ELLERYNE SAGLIK
|
|
selam & dua ile
|
|
![]() |
|
servet ![]() Yönetici ![]() Joined: Nisan 23 2007 Location: Van Status: Offline Points: 1066 |
allah razı olsun cümlemizden
|
|
![]() |
|
banakulakver ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Mart 21 2007 Status: Offline Points: 28 |
ALLAH razı olsun çok güzel... |
|
ALLA KÜLLİHAL ÖLECEKSİN AZABA DAYANABİLECEĞİN KADAR GÜNAH İŞLE...
|
|
![]() |
|
Ya_Rasulallah ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Mayıs 21 2007 Location: İstanbul Status: Offline Points: 21 |
ya hepsi çok güzel |
|
![]() |
|
kavuncu ![]() Üye ![]() Joined: Nisan 01 2007 Location: İstanbul Status: Offline Points: 86 |
ALLAH razı olsun
|
|
vanlı
|
|
![]() |
|
merve uran ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: Mayıs 24 2007 Location: İstanbul Status: Offline Points: 225 |
s.a gercekten resimler süpermiş allah razı olsun arkadsalar
|
|
hostur bana senden gelen ya gonca gül yahut diken ya hila'at_ü yahut diken NARINDA HOS NURUNDA HOS
|
|
![]() |
|
merve uran ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: Mayıs 24 2007 Location: İstanbul Status: Offline Points: 225 |
kavuncu bişey sorcam izninle tabi
|
|
hostur bana senden gelen ya gonca gül yahut diken ya hila'at_ü yahut diken NARINDA HOS NURUNDA HOS
|
|
![]() |
|
arkadaslar bende resim paylasmak istiyorum ama nasıl paylasabilirim yardımcı ederseniz sevinirim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bi arkadasa sorcaktım ama yanlıs anladı herhalde neyse yardım olursanız sevinirim şimdiden allah razı olsun
|
|
|
|
![]() |
|
haydar-ı kerrar ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: Nisan 11 2007 Location: Aksaray Status: Offline Points: 127 |
çok güzel Allah razı olsun ama bende resim göndermek istiyorum ama yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
ADMİN ![]() Yönetici ![]() suskun.. Joined: Ağustos 23 2006 Location: Istanbul Status: Offline Points: 777 |
http://www.imageshack.us sitesine girin..
Orada gözat'a tıklayarak bilgisayarınızdan, eklemek istediğiniz resmi seçin.. Sonra ''Host İt'' e tıklayın.. Karşınıza birçok link çıkacaktır.. Bu linklerden en altta olana yani ''Direct link to image'' kısımda ki linki kopyalıyorsunuz.. Sonra ![]() |
|
|
|
![]() |
|
opfa ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Haziran 16 2007 Location: İstanbul Status: Offline Points: 2 |
![]() |
|
şefaat ya resulallah
|
|
![]() |
|
gokhan ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: Haziran 21 2007 Location: Nevşehir Status: Offline Points: 182 |
allah razı olsun kardeşim çok güzel olmuş eline sağlık inş. birazcıkta olsa toplum olarak ibret alırız...
|
|
"Efendim, Müjdecim,Kurtarıcım,PEYGAMBERİM!Sana Uymayan Ölçü Hayat Olsa Teperim...
|
|
![]() |
|
cesurrrr ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Temmuz 01 2007 Location: İstanbul Status: Offline Points: 3 |
allah razı olsun allah hepimizi affetsin inşallah
|
|
cesur
|
|
![]() |
|
ecrennur ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Haziran 07 2007 Status: Offline Points: 33 |
aelykum selam allah razi olsun resimlerin hepsi bir birinden guzel rabbim herseyin en guzelini biz kullara yaratiyor sukrumuzu ne kadar cok yapsak azdir allahim sana yinede binlerce kez sukurler olsun bize bu ayetleri tekrar hatirlattigin icin allahda senden razi olsun
|
|
****Sus gelini Degil Davamizin Gelini olmak istiyorum.***
|
|
![]() |
|
melake ![]() Üye ![]() Joined: Temmuz 04 2007 Location: İzmir Status: Offline Points: 75 |
Guzel kardesım elıne saglık allah (c.c) senden ve bu yoldan ayrılmayan mümin kardeslerimden razı olsun a.e.o
|
|
Rahman ve Rahim Olan ALLAH'ın adı ile
"Rabbinize yalvara yakara ve gizlice dua edin. Bilesinizki O, haddi aşanları sevmez." Araf Suresi 55.Ayet &nb |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 7> |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |