![]() |
|
![]() |
|
müslümana her yer mescid...!(resim) |
Post Reply ![]() |
Author | |
cannisar ![]() Özel Editör ![]() Joined: Ocak 19 2007 Location: Istanbul Status: Offline Points: 538 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: Nisan 03 2007 at 23:34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...SuLe... ![]() KURUCU ÜYE ![]() Joined: Nisan 02 2007 Status: Offline Points: 298 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her resmin farklı bi hikayesi var değil mi?
|
|
gunah KALBE islemesin
|
|
![]() |
|
...SuLe... ![]() KURUCU ÜYE ![]() Joined: Nisan 02 2007 Status: Offline Points: 298 |
farklı bi hikayesi var evet ama inanç aynı güven aynı huzur aynı.. selametle...
|
|
gunah KALBE islemesin
|
|
![]() |
|
esra zehra ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Mart 31 2007 Status: Offline Points: 17 |
harıkaaa
|
|
Kula Bela Gelmez Hak Yazmadıkça, Hak Bela Vermez Kul Azmadıkça
|
|
![]() |
|
cannisar ![]() Özel Editör ![]() Joined: Ocak 19 2007 Location: Istanbul Status: Offline Points: 538 |
beğendiğinize sevindim .....allah'a emanet olun...
|
|
![]() |
|
kardelen_33 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Nisan 04 2007 Location: Nevşehir Status: Offline Points: 8 |
tüm resimler harıka ellerinize sağlık...
|
|
![]() |
|
sağolun allah razı olsun...
|
|
![]() |
|
bilgi ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: Nisan 02 2007 Location: Denizli Status: Offline Points: 221 |
S.A bu resimleri cekendende buraya taşıyandanda ALLAH razı olsun yaa.beni eskilere götürdü inanın çok duygulandım..
|
|
"Maksadımız iman ve ahirettir"
|
|
![]() |
|
kavuncu ![]() Üye ![]() Joined: Nisan 01 2007 Location: İstanbul Status: Offline Points: 86 |
çok güzel resimlerdi düşünüyorum biz şu anda rahatız ve hala namaz kılamıyoruz ALLHIN huzuruna çıktığımızda ne cevap verecez
|
|
vanlı
|
|
![]() |
|
birde şu var.. kılıyoruz ( çok şükür) ama ne kadar hakkını veriyoruz.. ne kadar tat alıyoruz o namazdan .. RABBİM kalbimize öyle bi yerleştirsin ki aşkını muhabbetini namazdayken sadece ALLAH ın huzurunda olalım.. aklımızla kalbimizle ve dilimizle.. dua ile vesselam
|
|
gunah KALBE islemesin
|
|
![]() |
|
ravza13 ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Nisan 13 2007 Location: Nevşehir Status: Offline Points: 4 |
namaz namaz ve herzaman her yerde namaz
|
|
![]() |
|
GöNüL sIzIm ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Nisan 28 2007 Location: Bolu Status: Offline Points: 13 |
gercekten güzelmiş mücahide kardeş allah razı olsun
|
|
![]() |
|
rabbim cümlemizden razı olsun beğenmenize sevindim...
|
|
![]() |
|
soner ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Nisan 21 2007 Status: Offline Points: 12 |
saol
|
|
![]() |
|
bengü ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: Nisan 08 2007 Location: Ankara Status: Offline Points: 430 |
ALLAH RAZI OLSUN.ÇOOOK GÜZEL.
|
|
ZALİM GÜÇLÜ OLSADA,ÖRTÜNE DİL UZATSADA,ZAFER BİZİMDİR
|
|
![]() |
|
gkaya ![]() Yeni Üye ![]() Joined: Haziran 17 2007 Status: Offline Points: 2 |
çok ilginç ve bir o kadarda gurur ve bir o kadarda guruur verici çok güzeldi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
guven.akbas ![]() Kıdemli Üye ![]() Joined: Ocak 31 2007 Location: Zonguldak Status: Offline Points: 139 |
cannisar slm mucahideydi demi diğer isim
dua ile ben güven abi
|
|
DUAYA MUHTAÇ BIR KUL
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |